Gi´s heta fiskgratäng

Ingredienser:
Torsk
1 rödlök
4 dl grädde
1 ask philadelfiaost
½ dl passerade tomater
Chili
Salt
1 tomat
2-3 dl riven ost
1 msk sambal oelek (VÄLDIGT STARKT)

Gör såhär:
Smöra en ugnsform. Sätt ugnen på ca 175-200 grader.
Lägg den tinade fisken i ugnsformen, salta lite på den. Blanda grädde, philadelfiaost, chili, salt, passerade tomater och sambal oelek i en bunke. Skiva tomaten och löken. Lägg det på fisken och häll sedan röran på fisken. In i ugnen i ca 45-60 minuter. Ta ut fisken och strö över osten. In i ugnen tills osten fått fin gyllenbrun färg. Klart att servera!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0