Matigt
Mumsig mat som vi tycker om :)
Snabb indisk kycklinggryta
2-3 portioner
1 gul lök
1 msk olivolja
1/2 burk tikka masala
400 g tärnad kycklingfilé
500 g krossade tomater
1 dl matlagningsgrädde
Skala och hacka löken. Fräs den i olivolja. Blanda i tikka masala och kyckling, och fräs några minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt puttra 20-25 minuter. Blanda till sist i matlagningsgrädden. Servera med ris och grönsaker.
2009-09-08 @ 11:20:20
Mat Recept
Permalink
Kommentarer
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)
URL/Bloggadress:
Kommentar:
Trackback
Till bloggens startsida
Kategorier
GI recept
Mat Recept
Arkiv
April 2011
Maj 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
September 2009
Juni 2009