Margit Sandemo

Är en sjuhelveteskvinna med en stor fantasi, hennes böcker berör en på nått sätt alltid. Hon skriver om saker som få vågar skriva om & ja man måste helt enkelt läsa hennes böcker. Jag började motvilligt läsa Sagan om isfolket när jag var 15 år gammal (vem blir inte avskrämd som femtonåring när man ska börja läsa en serie på 47 böcker?) men redan efter halva första boken var jag fast & sens dess har jag väl läst den 2-3 ggr & även hennes andra serier som t ex Häxmästaren, ljusets rike & dom svarta riddarna, har några fristående som jag läst med har inte hunnit med allt än men jag håller på :) I mitt samlande av Margit Sandemo böcker så fattas det bara 3 st, tre ynka böcker som jag skall köpa så fort jag hittar dom & har råd. Tror aldrig att jag har träffat någon som inte gillat Margit Sandemo (som läst hennes böcker det vill säga). Jag säger bara LÄS LÄS LÄS du kommer inte ångra dig & du månader/år av underbar läsning framför dig.


Harry Potter Nörd!

har jag väl alltid varit ända sedan jag såg första filmen, nu ser jag filmerna så fort dom kommer, spelar spelen & läser självklart böckerna så vad jag ville säga med det är att JULI kommer att vara en bra månad för mig för då släpps nya tv-spelet & nya filmen har premiär på bio. Undrar bara om jag hinner med detta med lilla Saga nu :) Det var allt för mig Tack  hej
  

LÄS DOM!

Tårarna sprutar & man ler ibland, så jävla underbara böcker!


New moon trailer!

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

Cool tårtbild!

Var in på tradera & kikade runt nyss & hittade detta

Ätbar tårtbild på twilight. Väldigt coolt må jag säga.

Jag villl verkligen vinna detta!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen


1. Jag är en film junkie & denna film måste vara en av dom bästa som släppts på åratal nu är det inte så att jag dreglar över Robert precis men det är verkligen en fin kärlekssaga som man blir varm över att se. Jag skulle även vilja vinna då min blogg är nystartad & väldigt ful så jag skulle behöva en liten push där.
2. Shit det var svårt att välja design då alla var lika fina men tror jag väljer tvåan för där var det flest kort.
3. Bild sparad & tävling fixad i bloggen.
4. Kommentarlänk klar.

Twilight!

Är nog den bästa filmen på åratal vilket jag tror att många av er håller med om & soundtracken jag säger bara WOW. Jag har nu börjat läsa böckerna efter att ha köpt på mig hela bunten & ja den är helt klart underbar så nu längtar jag bara tills new moon släpps på bio & förhoppningsvis står jag först i kön.


Välkommen till min nya blogg!

Där jag kommer att föreslå mina favoriter i allt & lite till. Kanske hittar ni nått roligt på min blogg kanske inte.

RSS 2.0