Söndagsgryta
Ingredienser:
1 Fläskfile
3 dl matlagningsgrädde/vispgrädde
½ - 1 msk senap (ca)
1 msk ketchup (ca)
1 burk champinjoner
Piffikrydda
Mjöl
Tillagning:
1. Stek champinjoner i en stekpanna tillsätt grädden & red ut med mjöl till en stuvning.
2. Skär fläskfilen i bitar & bryn.
3. Blanda stuvningen , senap, ketchup & piffi.
4. Häll blandningen över det brynta köttet, rör om & låt puttra på svag värme
Serveras med ris & sallad (potatis funkar oxå)
1 Fläskfile
3 dl matlagningsgrädde/vispgrädde
½ - 1 msk senap (ca)
1 msk ketchup (ca)
1 burk champinjoner
Piffikrydda
Mjöl
Tillagning:
1. Stek champinjoner i en stekpanna tillsätt grädden & red ut med mjöl till en stuvning.
2. Skär fläskfilen i bitar & bryn.
3. Blanda stuvningen , senap, ketchup & piffi.
4. Häll blandningen över det brynta köttet, rör om & låt puttra på svag värme
Serveras med ris & sallad (potatis funkar oxå)
KLART
Kommentarer
Trackback