Kycklinggryta

Ca 4 portioner

kycklingfiléer

1 stor gul lök

200 g champinjoner

1/2 -1 röd paprika

2 dl vatten

2 1/2 dl grädde

1 dl mango chutney

1 hönsbuljongtärning

Maizena redning

margarin/olja till stekning

salt och peppar

1. Skär kycklingen i bitar. Skala och skär "båtar" av löken. Ansa och skär champinjonerna i bitar. Skölj och skär bitar av paprikan.
2. Bryn kycklingen i margarin/olja i en stekpanna. Lägg över i en kastrull.
3. Fräs löken, champinjonerna och paprika i olja i stekpannan. Tillsätt fräset i kastrullen tillsammans med vatten, grädde, mango chutney och buljongtärning. Koka upp. Låt koka 6-7 minuter.
4. Strö Maizena redning över och låt koka ytterligare 1-2 minuter. Smaka av med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.
                                  Servera grytan med ris och sallad

KLART


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0