Kycklinggryta
Ca 4 portioner
kycklingfiléer
1 stor gul lök
200 g champinjoner
1/2 -1 röd paprika
2 dl vatten
2 1/2 dl grädde
1 dl mango chutney
1 hönsbuljongtärning
Maizena redning
margarin/olja till stekning
salt och peppar
1. Skär kycklingen i bitar. Skala och skär "båtar" av löken. Ansa och skär champinjonerna i bitar. Skölj och skär bitar av paprikan.
2. Bryn kycklingen i margarin/olja i en stekpanna. Lägg över i en kastrull.
3. Fräs löken, champinjonerna och paprika i olja i stekpannan. Tillsätt fräset i kastrullen tillsammans med vatten, grädde, mango chutney och buljongtärning. Koka upp. Låt koka 6-7 minuter.
4. Strö Maizena redning över och låt koka ytterligare 1-2 minuter. Smaka av med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.
Servera grytan med ris och sallad