GI´s fyllda paprika
Ingredienser till 2 paprikor:
Köttfärs
½ gul lök
1 msk naturell creme fresh
2 msk creme fresh med smak av paprika och chili
1 msk chilisås
½ burk champinjoner
2 paprikor
Gör såhär:
Stek på köttfärsen. Hacka lök och champinjoner och blanda sedan med den stekta köttfärsen. Låt steka ihop tills köttfärsen är klar. Häll sedan på den naturella creme freshen och den smaksatta och chilisåsen. Låt småputtra ihop i nån minut.
Skär av toppen på paprikan och skölj rent. Smöra en form. Lägg paprikorna i formen och börja sedan fylla paprikorna med köttfärsröran. Toppa med lite ost. In i ugnen i ca 15 minuter på 200 grader.
Servera med sallad och en kall sås.
Kall sås
Ingredienser:
4 msk creme fresh
1 msk chilisås
½ gul eller röd lök
Gör såhär:
Hacka löken och blanda creme fresh, chilisås och lök i en skål.