Potatissallad
För 2-3 personen
6-8 kokta potatisar
60 hg Alfalfagroddar (ca en halv förpacning om 130 hg)
1 liten nylök gul eller röd alt purjonlök
12-15 kapris
1 dl lättmajonnäs
1 dl crème fraiche
1 dl Gräddfil
1 msk senap
Flingsalt
Svartpeppar
Ev. Persilja att strö på.
Gör så här:
Skär den kokta, kalla potatisen i skivor och lägg i en skål.
Strö över alfalfagroddar och tunt skivad lök i skålen. Blanda resten av ingredienserna i en skål för sig.
Smaka av med flingsalt och svartpeppar.
Montera varsamt ner och rör om i potatis/lök/groddarna.
Dekoration.. Klippt persilja.
6-8 kokta potatisar
60 hg Alfalfagroddar (ca en halv förpacning om 130 hg)
1 liten nylök gul eller röd alt purjonlök
12-15 kapris
1 dl lättmajonnäs
1 dl crème fraiche
1 dl Gräddfil
1 msk senap
Flingsalt
Svartpeppar
Ev. Persilja att strö på.
Gör så här:
Skär den kokta, kalla potatisen i skivor och lägg i en skål.
Strö över alfalfagroddar och tunt skivad lök i skålen. Blanda resten av ingredienserna i en skål för sig.
Smaka av med flingsalt och svartpeppar.
Montera varsamt ner och rör om i potatis/lök/groddarna.
Dekoration.. Klippt persilja.
Kommentarer
Trackback